donderdag, 23 januari 2020
  • Aan de slag in de natuur
    rond Enschede, Hengelo en Oldenzaal
< >

Donderdaggroep

Werkt elke donderdag, van juli tot half maart.

Vrijdaggroep

Werkt elke vrijdag, van juli tot half maart.

Zaterdaggroep

Werkt elke 2 weken op zaterdag, van eind augustus tot half maart.

Bij EnHOe kun je meehelpen bij het onderhoud van de natuur. Iedereen is welkom om mee te doen. Je kunt werken in je eigen tempo en naar eigen vermogen. We willen lawaai en onrust in de natuur vermijden. Daarom werken we met handgereedschap (zoals zagen, snoeischaren en spaden).

EnHOe organiseert jaarlijks meer dan zestig ochtenden natuurbeheer voor en door vrijwilligers. Meestal in natuurgebieden in de buurt van Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Hoe vaak en bij welke van onze drie groep(en) je wilt meedoen bepaal je zelf. Onze groepen werken meestal van 9 tot ongeveer 13 uur.

Wil je regelmatig aan de slag bij EnHOe? Registreer je dan als lid (dit is gratis). Je kunt dan ook meedoen met andere activiteiten zoals excursies en cursussen en korting krijgen o.a. bij de aanschaf van goede werklaarzen. Leden van EnHOe krijgen om de twee weken een nieuwsbrief via e-mail. Daarin staat het EnHOe-nieuws en de uitnodiging voor het werk op de eerstvolgende zaterdag. Deelnemers aan de donderdag- en de vrijdaggroep krijgen ook informatie per e-mail.

Meer informatie of aanmelden
Wil je meedoen bij EnHOe? Of heb je vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.