zaterdag, 18 augustus 2018

EnHOe Donderdaggroep

Werkt vanaf juli elke donderdag in de landgoederen van Landschap Overijssel rondom vliegveld Twenthe. Zo'n 35 ochtenden per seizoen. Doet veel aan bestrijding van invasieve exoten in de natuur. De gemiddelde leeftijd in deze groep ligt wat hoger, er doen veel gepensioneerden mee.

EnHOe Vrijdaggroep

Een relatief kleine groep die flexibel kan worden ingezet. Werkt vooral in gebieden ten zuiden van Enschede. Helpt ook mee om klussen van de zaterdaggroep af te ronden. Er wordt om de veertien dagen gewerkt op vrijdagen in de weken dat de zaterdaggroep niet werkt. Begint meestal in juli. Doet ook veel aan het bestrijden van invasieve exoten.

EnHOe Zaterdaggroep

Grootste groep van EnHOe. Werkt om de veertien dagen. Vanaf eind augustus op zo'n 15 zaterdagen tot half maart. Elke keer in een ander gebied. Vaak in de buurt van Enschede maar ook wel verder weg, ook over de grens in Duitsland. Bij deze groep doen ook maatschappelijke stagiairs en andere jongeren mee. Aan het eind van de ochtend is er meestal soep. De werkzaterdagen worden 1 week van te voren aangekondigd via de Nieuwsbrief.

Samen reizen

SamenreizenHet gebied waarin we werken wordt steeds groter, en soms is het vervoer naar eenn werkplek niet voor iedereen eenvoudig. Daarom willen we het Samen-Reizen bevorderen.

Impressie van een werkdag

Er is een film gemaakt van een werkdag van EnHOe. Hiermee kan je een beeld krijgen hoe zo'n ochtend er uit ziet.

Aanleveren van foto's voor de website

We krijgen nogal eens het aanbod om foto's aan te leveren voor de website. Daar zijn we heel erg blij mee.
Vaak komt daar dan wel de vraag bij hoe dat dan gedaan kan worden, vooral als het er meerdere zijn. Een enkele foto kan direct via email gestuurd worden, grotere aantallen niet. Daarom hierbij een kleine handleiding hoe foto's aangeleverd kunnen worden.
 

Contact

De manieren waarop wij te bereiken of te volgen zijn.