donderdag, 22 maart 2018

Laatste nieuws

De laatste plaatsen voor de Jubicursie

door: Erik Rolevink en Anton Heuven
 
Op moment van schrijven is de bus nog niet helemaal vol. Aanmelding is dus nog steeds mogelijk tot uiterlijk 23 maart. Onze MaS’ers krijgen daarbij voorrang tenminste als ze zich uiterlijk op de werkdag van 17 maart aanmelden en betalen!Op onze Jubicursiedag 14 april vertrekt onze bus om 8:30 uur vanaf de garage van BABA Reizen aan de Deurningerstraat in Enschede. Hier kunnen deelnemers uit Enschede opstappen.
Gratis en veilig parkeren van fiets en auto is daar ook mogelijk.
De bus rijdt dan via Frans op den Bult waar onze deelnemers uit Hengelo en Oldenzaal opstappen.
Alle deelnemers krijgen uiteraard nog bericht waar ze instappen en in welke excursiegroep ze zitten.
In Eerde is Hans Gronert één van onze gidsen. Na ontvangst met koffie en wegge gaan we een grote natuurwandeling maken van zo’n 6 kilometer (ruim twee uur). Voor wie dat niet wil of kan gaan we natuurlijk een oplossing vinden.Er is op 14 april prachtig voorjaarsweer besteld maar de leverancier daarvan geeft helaas nooit garantie (dat weten we van vorige Jubicursies). Het wordt in ieder geval een mooi dagje!

We vieren ons jubileum met een excursie, een Jubicursie. We gaan ons 15e seizoen daarmee afsluiten. Een hele dag met de bus op stap naar Salland op zaterdag 14 april. We gaan boswachter Hans Gronert opzoeken die voor ons een natuurwandeling over het landgoed Eerde bij Ommen organiseert. Daarna gaan we lekker lunchen en een bezoek brengen aan het biologische landbouwbedrijf van de familie Overesch in de buurt van Heino.

Wie kunnen er mee?
Iedereen die zelf actief is (geweest) bij EnHOe. Dat betekent: leden van EnHOe inclusief onze MaS’ers. Het is niet de bedoeling dat anderen zich aanmelden (familieleden of aanhang)!
Verder gaan er een aantal eregasten mee (zij hoeven zich niet meer extra aan te melden).

Wat kost het?
Voor volwassen EnHOe-ers kost het een tientje (€10,-), voor jongeren zoals MaS’ers de helft (€5,-).
Je mag ook wat meer betalen, een extra donatie is altijd welkom!
Als je problemen heb met geld overmaken, kun je je bijdrage ook cash betalen aan Erik op de werkdagen van 3 maart of 17 maart. Je krijgt dan een betalingsbewijs.

Hoe gaat de aanmelding ?
Je kunt je nog aanmelden tot uiterlijk 23 maart 2018.
Hoe dat moet staat hieronder.
Als je problemen heb met geld overmaken, kun je je bijdrage cash betalen aan Erik op de werkdag van 17 maart. Je krijgt dan een betalingsbewijs en bent dan aangemeld.
Als je niet cash betaalt gaat het als volgt:Ten eerste:
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als titel “Aanmelding Jubicursie”.
Zet daarin duidelijk de naam of namen van wie zich aanmeldt.Ten tweede:
Maak je eigen bijdrage over naar bankrekening NL61 INGB 0009 6914 53 van Stichting VMDLT te Enschede onder vermelding van "Jubicursie" plus de naam/namen van de deelnemer(s).
Vergeet die namen niet !
Alleen wanneer het bedrag op tijd binnen is, dus uiterlijk op 23 maart, geldt de aanmelding!

Hoe gaat het vervolgens verder?
Op 23 maart sluit de aanmeldingstermijn. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. We gaan niet loten. Zijn er meer dan 50 aanmeldingen dan komen de laatste aanmelders op een reservelijst.
Wie uiteindelijk niet mee kan krijgt de bijdrage natuurlijk terug. Op 23 maart krijgt iedereen die wel meekan bericht via e-mail. Daarin staan dan de nodige details voor de deelnemers.