namens het organisatieteam van EnHOeTrouwe vrijwilligers,

Op 15 maart eindigt ons 18e werkseizoen. Tot aan de zomer wordt er dan niet meer gewerkt in de natuur. Het is dan broedtijd en we willen geen verstoring veroorzaken.
Dit jaar kunnen we het seizoen alweer niet feestelijk afsluiten met een picknick of excursie. Dat is jammer maar "wat in het vat zit verzuurt niet". Als alles meezit zullen we straks in de zomer met een fris seizoen beginnen met minder beperkingen. Ons organisatieteam wil in ieder geval graag verder en heeft ook al wat plannen besproken. De goede wil is er, nu nog de goede tijden..

Naast de al bestaande groepen van EnHOe komt er volgend seizoen een woensdaggroep. Die zal vooral op landgoed Zonnebeek aan de slag gaan. Bij onze zaterdaggroep willen we ook weer maatschappelijke stagiairs laten meedoen. En al het geplande werk dat tot nu niet kon doorgaan, willen we alsnog inhalen.
Dus gaan we ook weer naar de Vlijertse Meden en wordt de heide op landgoed Venhaar dit jaar toch nog van dennetjes bevrijd. En op 6 november willen we op de Lonnekerberg alsnog de geplande locatie organiseren van de landelijke Natuurwerkdag. We zullen zien hoe ver we komen met deze plannen..

Twee overgeslagen seizoensafsluitingen hebben trouwens ook een voordeel. Het uitgespaarde geld kan mooi bij de pot voor een Jubicursie in 2022. Dan bestaat EnHOe twintig jaar. Ga je weer mee op reis :-)  ?

Er komt nu nog één Nieuwsbrief voor het einde van dit werkseizoen. Die zal rond 5 maart verschijnen.
Maar met onze Nieuwsbrieven zullen we jullie ook in het volgende (19e) seizoen weer informeren.  

Voor alle vragen, opmerkingen, suggesties: mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.