Agenda

 

Kapavond

Donderdag, 17. April 2014, 20:00 - 22:00

door Erik Rolevink

Van Erik de Kruif ontvingen we de de uitnodiging voor de jaarlijkse Kapavond, de slotavond van het seizoen vrijwillig natuur- en landschapsbeheer. Hiervoor worden alle natuurwerkgroepen in heel Overijssel uitgenodigd. Deze avond wordt gehouden op donderdagavond 17 april.
Locatie: Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal.
 http://www.sallandseheuvelrug.nl/bezoekerscentrum.
Zaal open 19:00 uur, afsluiting rond 22:30 uur.

Aanmelden noodzakelijk

EnHOe-ers die naar de Kapavond willen gaan, moeten zich vooraf melden bij EnHOe.
Doe dat vóór vrijdag 11 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld de Kapavond en je naam en eventueel je vraag/aanbod over Samen Reizen.

Vervoer
We gaan weer Samen Reizen organiseren. Dus wie plaats over heeft in de auto en wie mee wil rijden kan zich melden. Wij proberen dan vraag en aanbod bij elkaar te brengen.
Let op: de nieuwe locatie is nauwelijks met openbaar vervoer te bereiken.

Programma

Er is een spreker gevonden die veel zal laten zien over landgoederen.
In de pauze is er veel tijd om te neuzen in een rondloopmarkt. Nieuwe informatie, projecten en (andere) ontwikkelingen komen dan aan de orde. Zoals gebruikelijk wordt ook weer de jaarlijkse vrijwilligersprijs uitgereikt aan een werkgroep. Met ingang van dit jaar vraagt de organisatie aan de groepen om zelf een werkgroep te nomineren. Dus als je ideeën hebt, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef wel de argumenten bij waarom de groep volgens jou de prijs zou moeten winnen. Dat mag dan natuurlijk ook onze eigen groep zijn!
Lees hier verder in de uitnodiging(pdf).

Locatie Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal