Agenda

 

Verwijderen Amerikaanse Vogelkers

Donderdag, 16. Januari 2020, 09:00 - 13:00

Komende donderdag gaan wij verder met ons project op het Lonnekermeer met het verwijderen van de vogelkers op het voormalige terrein van de hondenclub wat nu in het bezit gekomen is van Landschap Overijssel. In dit bosgebied staat veel Amerikaanse vogelkers (Prunus Serotina), deze gaan wij zo goed mogelijk verwijderen door jonge exemplaren uit te steken en grotere af te zagen nadat wij eerst de stronk hebben geschild om uitlopers tegen te gaan.

Het terrein is gelegen tussen de Noordweg, Hartjesbosweg en Smeenkweg.

Verzamelpunt Lonnkermeer hoek Noordweg Smeenkweg

LET OP! Wij verzamelen zoals altijd om 9.00 uur, ook nu op de hoek van de Noordweg met de Smeenkweg, hier is de ingang naar het terrein.

Het verzamelpunt is te bereiken vanaf de Weerseloseweg en vanaf de Leutinkveldweg door de Smeenkweg te volgen tot aan de kruising met de Noordweg. De wegen in dit gebied zijn alle zandwegen die door de regen slecht begaanbaar zijn geworden, kom daarom zo veel mogelijk met de fiets naar het verzamelpunt.

Wij werken tot ongeveer 12.45 uur, onderbroken door een pauze om 10.30 uur, neem voor deze pauze iets te eten en te drinken mee en een krukje of iets anders waarop je droog kunt zitten.

Kom je wat later en kun je de werkplek niet vinden dan is Roel op werkdagen altijd bereikbaar op zijn mobiele nummer.

Locatie Lonnekermeer
Contact Roel Munneke