Agenda

 

Kapavond

Donderdag, 14. April 2016, 19:00 - 21:00

Uitnodiging Kapavond in Nijverdal, 14 april
door: Erik de Kruif


Beste vrijwilligers,

Een mooi seizoen is voorbij, waarin wij samen hard gewerkt hebben aan een mooier landschap in onze directe woonomgeving. Om jullie te bedanken, nodigen we je uit voor de jaarlijkse ‘Kapavond’
Dit jaar hebben we een bijzondere avond voor jullie in petto.
Het wordt een interactieve avond waar verschillende tafelgesprekken gevoerd worden o.l.v. Renate Wennemars. Zij gaat in gesprek met mensen van Landschap Overijssel en met andere mensen die veel met vrijwilligers te maken hebben. In een ‘Wereld-draait-door’ -achtige opzet worden de gesprekken afgewisseld met een muzikaal intermezzo. Een van de onderwerpen is ‘Geloof in je Landschap’.

Aan het einde van de avond reiken we
natuurlijk de eervolle Vrijwilligersprijs uit!

Dit jaar vind de Kapavond plaats in:
Theater ZINiN, Willem Alexanderstraat 7,
7442 MA Nijverdal.
Website: http://zinin.com/

Dit is het programma op 14 april in het kort:

 

19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Start programma
21.45 uur Uitreiking VW-prijs
22.00 uur Einde programma
22.30 uur Afsluiting
 

 

Wie naar de Kapavond toe wil: meld je a.u.b. uiterlijk 10 april aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geef ook door of je eventueel meerijplaats(en) per auto aanbiedt of dat je die zoekt, we gaan dan weer Samen Reizen organiseren. Wij proberen dan zoveel mogelijk meerijvraag en aanbod bij elkaar te brengen. Overigens is de nieuwe locatie prima bereikbaar per openbaar vervoer, nog geen vijf minuten lopen van station Nijverdal..

Locatie Nijverdal
Contact Erik de Kruif