SamenreizenHet gebied waarin we werken wordt steeds groter, en soms is het vervoer naar eenn werkplek niet voor iedereen eenvoudig. Daarom willen we het Samen-Reizen bevorderen.

Mensen die zeker weten dat ze zullen komen, en samen met andere leden willen reizen, kunnen zich per mail aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gebruik als onderwerp: "Samen-Reizen", en vermeld tevens of je wel of niet in het bezit van een auto bent.

Wij zullen kijken of het mogelijk is om deze mensen op een bepaald tijdstip, op een bepaalde plaats bij elkaar te krijgen om gezamenlijk naar de werkplek te reizen.

We zoeken dus mensen die niet alleen in de auto willen zitten, of niet in bezit van vervoer zijn. Beide kunnen zich aanmelden.

Dus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Samen-Reizen, en in de tekst laten weten of je een plaats zoekt, of plaatsen in de aanbieding hebt.