Besloten is om wekelijks te laten inschrijven op de werkdagen van Landgoed Zonnebeek. Je mag zowel op de woensdag als de vrijdag inschrijven. Het is verplicht om je in te schrijven i.v.m. de coronaveiligheids regels.
Voorlopig doen we het op deze wijze.

Je inschrijving wordt bevestigd en de avond voor de werkochtend krijg je de overige gegevens gemaild.
Elke woensdag en vrijdag kunnen we werken op Landgoed Zonnebeek. Uiteraard tot na de lockdown. Heerlijk werken op de hei, dennetjes en berken verwijder. Woensdag en vrijdag hier werken om zo veel mogelijk het aantal mensen te spreiden.

Maximaal 8 groepjes van 2 personen in elk een apart vak hei of bos.

Wat zijn de werkochtenden?
Je kan wekelijks inschrijven voor de woensdag of vrijdag van die week.
Bij slecht weer opkomst wordt of de avond voor de werkdag (indien de weersverwachting duidelijk is) maar meestal voor 7.45 uur op de werkochtend de werkdag afgelast per mail.

Hoe organiseren we het veilig?
We gaan werken met inschrijvingen, zodat de organisatie iedereen kan indelen in groepjes van twee. De groepjes komen dan op telkens op een ander tijdstip. Elke groep werkt en pauzeert ook in een ander vak in het bos.

Hoe werkt het?

Voor de woensdag
Je mailt aan Rolf Als je op de woensdag wilt deelnemen. Liefst ruim ervoor, maar uiterlijk voor 14.00 uur dinsdagmiddag dat je wilt meedoen.

En voor de vrijdag
Je mailt aan Anton Heuven als je op de vrijdag wilt deelnemen. Liefst ruim ervoor, maar uiterlijk voor 14.00 uur donderdagmiddag dat je wilt meedoen.

Je krijgt dan op de avond voorafgaand aan de werkdag een bevestigingsmail van (Rolf woensdaggroep of Anton Vrijdaggroep) terug met daarin vermeld de tijd waarop je kunt komen, de plek van samenkomst, in welke groep je zit, en de naam van de begeleider.

In die bevestigingsmail ontvang je ook de verdere informatie die nodig is.

 

Voor welke werkgroep is dit bedoeld?
Voor de woensdaggroep en vrijdaggroep van EnHOe.

Recreatief buiten zijn met 2 personen op 1,5 meter kan gewoon.
Sporten met z’n tweeën op 1,5 meter is ook toegestaan. Onze werkochtend zit hier ergens tussen in.

Wij denken zo in een behoefte te voorzien van (sommige van) onze leden. We werken met inschrijvingen en verschillende tijden voor aankomst en vertrek (dit hebben wij eerder ook zo gedaan). Men krijgt de avond voorafgaand aan de werkochtend uitleg, tijden en de duo indeling door. Alles volgens de duidelijke bekende regels. Deze wijze van organiseren is getoetst door de golfbond, en akkoord bevonden door het RIVM.

Als ieder zich aan de regels houdt is op deze wijze werken heel veilig en zelfs gezond te noemen!