Heb je zin om aan de slag te gaan in de natuur? Bij EnHOe kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Iedereen is welkom om zich aan te melden. We werken in natuurgebieden in de regio Enschede, Hengelo en Oldenzaal. We hebben leden van verschillende leeftijden.

Je kan altijd eerst een of meerdere keren mee komen doen om te kijken of het bevalt. Daarvoor kan je langskomen op een van de dagen die in de agenda staan.

Als het bevalt, kan je lid worden van EnHOe. Dat is gratis. Je wordt dan geregistreerd als vrijwilliger bij EnHOe.
Voor scholieren binnen de regio hebben we ook plekken voor de Maatschappelijke Stage.

Als geregistreerde vrijwilliger krijg je 1 keer per 2 weken de algemene nieuwsbrief waarin nieuws van de werkgroep en specifiek de werkdag van de zaterdaggroep aangekondigd wordt. Daarnaast kan je ook de nieuwsbrieven van de woensdaggroep, donderdaggroep en/of de vrijdaggroep ontvangen, als je daar aan mee wilt doen.

Lees voor je lid wordt onze informatie over privacy, zodat je weet welke gegevens we van onze vrijwilligers vastleggen en waarom. Vervolgens is een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voldoende om je aan te melden. Maar je mag je natuurlijk ook persoonlijk komen aanmelden bij een van onze werkdagen.

We zien je graag terug in het (werk)veld!